이전프로젝트로 Pangyo N square(NHN ‘Play Museum’, NEOWIZ ‘neoply’, Public Support Center) Seongnam, Korea 다음 프로젝트로

Pangyo N square(NHN ‘Play Museum’, NEOWIZ ‘neoply’, Public Support Center)
  • Location Seongnam, Korea
  • G.F.A(m2) 133,077
  • Floors(F/B) 11/6
  • Design 2006
  • Completion 2013
  • Client Neowiz / NHN Asset

The N Square leads the trend in merging digital and culture in an eco-friendly theme of openness, flourishing, fulfilling, sharing, and enjoying of all around. It provides state-of-the-art technologies of green culture for the community nearby and its employees within.

Awards
Bronze Prize, The 10TH Green Infrastructure Awards(2019)
Material uses and construction methods for the Play museum is clear and practical. Moreover, different themes have been applied on each floor with ‘Indoor City’ concept which is user friendly and comfortable space.